USEIN KYSYTTYÄ

Ei tarvitse. Palvelumme tarkoituksena on auttaa sinua vähentämään kotitöitäsi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään ennen meidän saapumista paikalle. Toki jos haluat, tavaroiden nostaminen paikoilleen nopeuttaa meidän työskentelyä, jolloin se myös säästää rahaa.
Veloitamme siivouksesta aina voimassaolevan hinnaston mukaisen tuntihinnan jokaisesta henkilötyötunnista. Eli jos kotisi siivoamiseen menisi yhdeltä ihmiseltä 4 tuntia, kahdelta ihmiseltä siihen menee 2 tuntia ja laskutamme käynnistä 4 tunnin veloituksen. Tuntihintamme 39€/h sisältää kaikki siivousaineet ja -välineet sekä matkakulut 10km säteellä Jyväskylän keskustasta.
Käytämme kotisiivouksissa kotimaisen KiiltoCleanin Natura-sarjan puhdistusaineita, jotka ovat 100% kasvipohjaisia ja biohajoavia ekopuhdistusaineita. Näistä puhdistusaineista voi lukea lisää TÄÄLTÄ.
Tottakai! Me emme aja ketään pois omasta kodista. Toki siivouksen ajan voi käyttää vaikka hyvän kahvikupin ääressä tai virkistävällä lenkillä niin halutessasi.
Kyllä. Me tuomme kaikki siivousaineet ja -välineet mukanamme ja ne sisältyvät myöskin tuntihintaan. Poikkeuksena tästä pyrimme aina käyttämään asiakkaan pölynimuria hygieniasyistä johtuen. Jos sinulla ei ole imuria käytettävissä tai se on esimerkiksi rikki, niin käytämme silloin omaa imuriamme.
Joskus voi käydä niin että edellisessä kohteessa käytettävä aika pääsee venymään ja henkilökuntamme ei ehdi ihan minuutilleen sovittuun aikaan sinun kotiisi. Tällaisissa tapauksissa soitamme sinulle heti ja sovimme miten asian kanssa toimitaan. Niinkin on käynyt, että siivoojamme eivät välttämättä löydä kotiasi heti ensi yrittämällä jos kyseessä on uusi asiakkuus. Tässäkin tapauksessa soitamme sinulle ja tiedustelemme tarkempia koordinaatteja.
Kyllä. Kaikki palvelumme ovat täysin kotitalousvähennyskelpoisia. Tuntihintamme sisältää kaikki siivousaineet ja -välineet sekä matkakulut 10km säteellä Jyväskylän keskustasta. Näin olleen koko tuntihinta kelpaa vähennyksiin. Kotitalousvähennys on vuonna 2018 50%, siinä on 100€ omavastuu per kalenterivuosi ja sitä saa vähentää aina 2400€ asti per henkilö. Lue kotitalousvähennyksestä lisää TÄÄLTÄ
Laitamme aina siivouksesta jälkeenpäin laskun ja laskutamme käynnistä toteutuneen ajankäytön mukaan. Säännölliset viikkosiivoukset laskutamme kerran kuukaudessa kuunvaihteen jälkeen.