Siistiksi.fi / Talentas Oy

Y-tunnus: 1739415-7

Niskakuja 4, 40200 Jyväskylä.

p. 044 772 7700

info@siistiksi.fi

LASKUTUSTIEDOT

Verkkolasku

Talentas Oy, 1739415-7
Verkkolaskuosoite: 003717394157
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

Toimitusjohtaja

Oliver Savolainen

+358 50 436 9033

oliver@siistiksi.fi

SIISTIKSI.FI TIIMI


OLIVER
TOIMITUSJOHTAJA, YRITTÄJÄ

Oliverin arki kuluu töiden ja perheen parissa. Yrittäjänä Oliver häärää melkein jokaisen asian kimpussa, mutta yrittää keskittyä toiminnan kehittämiseen ja myyntiin.


MINNA
palveluesimies

Minna vastaa yrityksen jokapäiväisen toiminnan sujuvuudesta ja siitä, että asiat tehdään oikein. Sisäinen laadunvalvonta ja uusien työntekijöiden perehdyttäminen ovat osa Minnan päivittäistä toimintaa.


ANNIINA
SIIVOOJA

Tiimin uusin vahvistus Anniina vastaa tuurauksista ja lomituksista ja hänet voi heittää tilanteeseen kuin tilanteeseen.


HERTTA
SIIVOOJA

Hertta on tiimin uusimpia jäseniä, jolta ei energiaa ja hymyä puutu. Ääni kuuluu ja viuhke käy tämän tytön työskennellessä.


JENNA
SIIVOOJA

Jenna hoitaa asiakaskohteet varmalla ja aina tarkalla otteella. Jenna on oikea tehopakkaus, haasteet on tehty voitettaviksi.


MATLEENA
SIIVOOJA

Matleena on jengin nuorimpia. Pohjoisen tyttöjä, iloisella ja energisellä otteella kohteet puhdistuvat ja kotiin on mukava tulla.


MIRJAMI
SIIVOOJA

Mirjami on puhelias ja rempseä Keski-Suomeen kotitutunut entinen stadilainen. Mirjami hoitaa kohteet tunnollisella ja kokeneella otteella.


PINJA
SIIVOOJA

Pinja on iloinen ikiliikkuja. Pinjan käsissä koti tulee varmasti siivottua sovitun mukaisesti. Pinjan työkunnosta huolehtii pikkuinen Unto-koira.


SONJA
SIIVOOJA

Sonja on yrityspuolen konkari, jolla sormi ei mene suuhun vaikkei kaikki menisikään kuin Strömsössä. Sonja hoitaa pääasiassa yrityskohteita mutta on kiireapuna myös kotisiivouspuolella tarvittaessa.


VIRPI
SIIVOOJA

Virpi on alan rautainen ammattilainen, jolla on vankka kokemus monenlaisista kohteista. Töissä ollaan aina ajoissa ja kuskina ei pärjää edes Jari-Matti Latvala.